Trendy zomerkleding 2014

Trendy zomerkleding 2014

De trends voor het komende jaar worden langzaam duidelijk. De kindercollecties van verschillende mensen geven ons al een vluchtige blik op de zomergarderobe van de kinderen. Gezegd moet worden dat er nog aardig wat hetzelfde is gebleven, maar dat de details wat meer tot uiting komen. Je moet er van houden, maar de kids zullen er weer opvallend bij mogen lopen in 2014. Felle kleuren en drukke prints voeren toch weer de boventoon.

Gezien worden

De mode voor kinderen verandert nooit zo drastisch als die bij volwassenen. In de kindermode voor de zomer van 2014 zien we dan ook nog veel dezelfde trends als het afgelopen jaar. Zo zullen neonkleuren ook weer aanwezig zijn, alleen dan niet meer zo opvallend en schreeuwerig als het afgelopen jaar. De neon komt nog wel terug, maar dan in de details. Wel een blijvertje zijn de glitters op kleding. Teksten, afbeelding of complete shirts en broeken worden voorzien van de glittertjes. Wat nog meer gaat komen dan het afgelopen jaar is de Tie dye. De kleurrijke verfpatronen, met opvallende kleurcombinaties, zullen in de zomer van 2014 duidelijker aanwezig zijn.

Exotische motieven

Als het om gaat zullen de tijger-prints en andere wilde printen ook in de zomer van 2014 weer aanwezig zijn. In details, maar ook als basis. Naast deze prints komen er ook meer natuurlijke exotische prints op de kleding. Motieven van bamboe, watervallen en de jungle zullen een nieuwe trend voor 2014 vormen. Nog een opvallende nieuwkomer zijn de Azteken prints. De prints, die we vooral kennen van de dikke wollen truien, worden in 2014 toegevoegd aan de garderobe van de kinderen. Puntige figuren met aardse kleuren als opdruk.

De trends voor 2014 in kindermode zijn dus ook dit jaar weer vooral opvallend. Toch gaan ook meer ingetogen kanten stoffen aan een opmars beginnen in de kindermode.

Comments are closed.