Trend: overall voor baby’s

Bij het kopen van kleding voor een baby denk je al snel aan boxpakjes en rompertjes, maar de laatste trend voor kleintjes is een stoere overall! Deze overalls doen mij denken aan vroeger, bij opa en oma op de boerderij. Samen met mijn broertjes en zusjes gingen we gekleed in een blauwe of rode overall de koeien voeren en hooi harken, mooie jeugdherinneringen.

Vooral overalls met herhalende figuurtjes zoals sterren of autootjes van joggingstof zijn momenteel populair. Ook voor grotere kinderen is een overall erg geschikt, boxpakjes hebben vaak voetjes aan de pijpen, net als een pyama, maar met een overall kan je kindje gewoon rennen en spelen zoals hij dat zelf wil. Niet geschikt voor een bruiloft, maar voor een dagje thuis of naar de creche is dit chillpak zeker aan te raden.

Deze overall van H&M met Bretonse streep ziet er ongelofelijk comfortabel uit, mijn dochtertje heeft er één, en soms ben ik stiekem jaloers op haar… Het pakje is ook verkrijgbaar met bloemetjes, voor de echte meisje-meisjes.

Overall van h&m (bron)

En het zal je verbazen, maar na even zoeken ben ik erachter gekomen dat deze pakken ook gewoon voor volwassenen worden verkocht! Dus ben je niet van plan de deur uit te gaan (echt niet doen!) en heb je behoefte aan enorm comfort en een matchende outfit met je kind, check dan deze link. Let op: zorg dat niemand je ziet in deze outfit!

Nog een leuke overall van h&m (bron)

Comments are closed.