Stoere stappertjes voor jongens

Stoere stappertjes voor jongens

De herfstvakantie is traditioneel bestemd voor het aanschaffen van een paar nieuwe stappertjes voor je kinderen. Dit is het moment dat de nieuwe mode in de winkels hangt, en de nieuwste collectie schoenen binnen is en in de etalage staat te pronken. Voor kleine jongens zie je vooral nog veel schoenen met klittenbandjes. Het staat niet altijd even stoer, maar het is wel superhandig en gemakkelijk in gebruik.

Sneakers
Ze zijn er niet alleen voor de grotere jongens maar ook voor de kleintjes. Van die stoere sneakerschoenen. Een sneakerschoen is een kruising tussen een gewone schoen en een gymschoen. Je ziet ze op dit moment veel in een donkere basiskleur gecombineerd met opvallende kleuraccenten. Strepen, sterren of emblemen geven de sneaker een geheel eigen uiterlijk. Er zijn ook sneakers die je met klittenbandjes kunt sluiten.

Laarzen
Een paar leuke laarzen zijn ook voor kleine jongens heel prettig. Maar er is toch niet echt veel keuze op dit moment. Er zijn een aantal modellen die voor jongens en voor meisjes geschikt zijn, en anders kom je al snel bij een snowboot of een rubberen regenlaars terecht. Snowboots voor jongens zijn wel erg stoer en lekker warm, en hebben als voordeel dat ze heel gemakkelijk zijn bij het aan- en uittrekken.

Pantoffels
Het ultieme Sinterklaascadeautje is natuurlijk wel een paar leuke sloffen voor je kind. Voor jongens zijn hele stoere pantoffels te koop met een opdruk van Spiderman of Cars. We zien op dit moment wel weer veel sokken met een zooltje die als slof worden gebruikt. Met een winterse print en een koortje om het afzakken tegen te gaan. Een warm pantoffeltje met een klittenbandsluiting blijft echter het meest praktisch.

Comments are closed.