Schoen zetten? Eerst inkleuren!

Schoen zetten? Eerst inkleuren!

Vandaag de dag zijn kinderen veel bezig met tv, internet en spelcomputers. Activiteiten zoals tekenen en kleuren verdwijnen steeds meer naar de achtergrond. Daarom hebben Intreza en Dolcis dit jaar iets nieuws in het leven geroepen. Een cadeausuggestie voor Sint waar ouders en kinderen blij van worden: sneakers om zelf in te kleuren. Een praktisch en creatief cadeau, anders dan anders.

 

De limited edition sneakers zijn uitsluitend online te bestellen via Dolcis.nl en Intreza.nl. Verkrijgbaar in de maten 26 t/m 35, prijs: €39,99.

Sneakers die een kunstenaar of kunstenares naar boven halen

Op het eerste gezicht lijken het een paar gewone witte sneakers. Als hij of zij de schoenen uitpakt zal het gezichtje in eerste instantie wat verbaast zijn. Maar daar komt snel verandering in! De Dolcis kindersneakers worden namelijk geleverd met watervaste stiften in 6 trendy kleuren. Het begin van een paar kunstzinnige en unieke schoenen is er. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan heeft Dolcis nog een leuke tip: ga eens langs bij een fourniturenwinkel voor imitatieleren bloemetjes, studs of andere fancy items. Laat je wel goed adviseren, niet alles is geschikt voor schoenen en regen.

Kinderschoenen van Dolcis

Goede kinderschoenen zijn belangrijk voor de groei, dat is een feit. Daarnaast wordt ook de stem van het kind steeds belangrijker. Met leuke kleding en schoenen op het schoolplein verschijnen draagt bij aan het zelfvertrouwen en dus het plezier op school. Omdat iedereen (ook Sinterklaas) tegenwoordig op de centjes moet letten, zorgt Dolcis voor een gevarieerd aanbod waarbij de kwaliteit altijd voorop staat. Wil je persoonlijk advies, kom dan vooral langs in één van de ruim 100 Dolcis winkels.

Dolcis wenst iedereen een gezellige en creatieve decembermaand toe.

Comments are closed.