Luiers

Luiers

Wegwerpluiers in kleine pasgeboren babymaatjes zijn natuurlijk superhandig. Want in de kraamtijd zit je helemaal niet te wachten op een wasmachine vol met katoenen luiers. Deze wegwerpluiertjes zijn te koop van diverse merken waarvan pampers toch wel de meest verkochte is. Een pak luiers is nog best kostbaar, en zijn daarom heel geliefd als (kraam) cadeautje.

Creatief

Natuurlijk kom je in de kraamtijd niet aanzetten met een saai pak wegwerpluiers. Ook al zit er een papiertje omheen, de vorm verraad al wat er in zit. Gelukkig kun je met een pak wegwerpluiers alle kanten op en hoef je niet heel creatief te zijn er om toch iets leuks te maken. De luiers gewoon per stuk even oprollen en dit vastmaken met een gekleurd elastiekje lintje.

Feestje

Nu de luiers zijn opgerold zien ze er ineens heel anders uit. Je kunt ze in een rieten mandje leggen met daarboven op een rompertje, een knuffelbeertje of iets anders leuks. Pak je het geheel in met doorzichtig folie dan ziet het er meteen heel feestelijk uit. Deze truc werkt natuurlijk ook voor grotere kinderen. Denk hierbij aan een pyjamatas gevuld met dry-nites.

Luiertaart

De luiertaart is en blijft altijd een favoriet kraamcadeautje. Hoe groot je de taart maakt moet je natuurlijk zelf weten, maar je kunt elke etage versieren en opvrolijken met kleine cadeautjes. Een rammelaar, een babypakje en zelfgebreide sokjes krijgen zo allemaal hun eigen plaatsje. Een mooie luiertaart is een echte blikvanger en verdient daarom een goede plaats in de babykamer.

luiertaart-roze

Afbeeldingen: www.luiertaartmaken.nl

Comments are closed.