Leggings voor baby’s en peuters

Leggings voor baby’s en peuters

Jurkjes staan ontzettend leuk en schattig bij baby’s en peuters. Vaak kunnen de ukkepukkies nog niet of niet goed lopen en kruipen of tijgeren ze over de grond. Maillotjes die onder de jurkjes worden gedragen, slijten hierdoor vrij snel of krijgen pluisjes. Je moet daardoor vaak in de buidel tasten om een nieuw voorraadje maillots te kopen. Dat is erg jammer!

Oplossing: de legging!
De oplossing hiervoor is de legging! Deze slijten minder snel dan de maillot en zijn ook zonder jurk te dragen. Je slaat hiermee twee vliegen in één klap. Onder een jurkje heeft je ukkepuk een mooie gekleurde legging. Varieer de jurkjes met verschillende kleuren legging, zo heb je iedere keer een andere kleding combinatie. Net een legging heeft je kindje geen koude beentjes en geen maillot die snel afgedragen is. Prijstechnisch is de prijs van een legging en een maillot nagenoeg gelijk. Leggings zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Tevens is de legging zelfstandig te dragen. Voor een baby en peuter heeft een legging een hoog draagcomfort en geeft veel bewegingsvrijheid. Gecombineerd met een leuk t-shirt, longsleeve of vestje ziet je kleintje er tip top uit.

De legging is een ideaal alternatief voor een maillot! Hip, in meerdere kleuren verkrijgbaar en minder aan slijtage onderhevig. Daar worden moeders blij van!

Comments are closed.