Kinderkleding van Benetton

Kinderkleding van Benetton

Het Italiaans merk Benetton is een familiebedrijf dat in 1965 is opgericht. Inmiddels is Benetton doorgegroeid, en vrijwel bij iedereen bekend om de mooie truien in prachtige opvallende kleuren en ontwerpen. Behalve truien heeft Benetton tegenwoordig nog veel meer kleurig mode in het assortiment, zonder hierbij het doel uit het oog te verliezen. Alle mode is kleurig, van goede kwaliteit, eerlijk gemaakt, en comfortabel draagbaar.

Vrolijke kinderkleding
De mooie kinderkleding van het merk Benetton is opvallend. De vrolijke kleuren zorgen ervoor dat je kind niet over het hoofd wordt gezien. In de nieuwe collectie zien we zachte warme jassen in felle kleuren met een gemakkelijk wasbare polyester vulling. Praktische kindermode zoals mooie shirts met opdruk in een goede kwaliteit, soepele jeans, zachte sweaters en fijne vesten vind je momenteel volop in de Benetton online shop bij V&D.

Breisels
Voor de komende jaren wil Benetton zich weer voor een groot deel gaan toeleggen op datgene waardoor ze beroemd zijn geworden. Behalve kleurrijke kleding komen er in de nieuwe seizoenen weer heel veel mooie en vrolijke breisels in het assortiment. Behalve mooie truien en vesten voor jongens en meisjes komen er ook gebreide leggings, jurken, handschoenen, sjaals en mutsen in het assortiment.

Comments are closed.