Kerstoutfit voor kids?

Kerstoutfit voor kids?

De feestdagen zijn speciaal, en we ondernemen bijzondere activiteiten. Het maken van foto’s van bijzondere momenten hoort er natuurlijk helemaal bij. Voor menigeen een reden om ervoor te zorgen dat ze er perfect en stralend uit zien. Niet alleen de volwassenen, maar ook de kinderen horen daarbij. En natuurlijk zijn er de opa’s en de oma’s die hun mening over kleding en kapsel niet onder stoelen of banken steken.

Stoer, hip en trendy
Kinderen willen graag spelen en stoeien waardoor het niet altijd gemakkelijk is om ze keurig en ongekreukt in kerstkleding te laten verschijnen. Neem daarom altijd even de tijd om met je kind te bespreken wat er wordt gedragen en wat ze zelf leuk vinden. Gelukkig is de nieuwste kindermode heel vrolijk van kleur en niet al te stijf zodat een kreukeltje meer of minder niet direct opvalt. Kies je voor een gezellig printje, dan zal een vlekje niet zo snel opvallen.

Kapsel
Ga op tijd met je kinderen naar de kapper zodat je er op de feestdag zelf niet al te veel tijd aan hoeft te geven. Oma’s worden altijd week van een kleinzoon met een rommelig kort kapsel dat met een flinke hand gel in model is gebracht. Voor meisjes zijn knipjes, strikjes en klemmetjes in hun eigen favoriete kleur altijd een topper. Ook voor meisjes is gel een goed hulpmiddel om het kapsel in model te houden. Knipjes blijven dan ook beter in haar zitten.

Knofje kinderkleding
In Oss is een prachtige kinderkledingwinkel, Knofje kinderkleding, die heel veel mooie kindermode in het assortiment heeft. De kleding is van diverse merken, maar wel allemaal in dezelfde vrolijke en kleurige stijl. Deze kinderkleding is online te bestellen, maar je kunt ook gewoon met je kinderen in de winkel gaan passen en kopen. Behalve kleding heeft Knofje ook een kleine collectie kinderschoenen in opvallende kleurtjes.

Comments are closed.