Herfstcollectie voor kinderen

Herfstcollectie voor kinderen

We willen er nog niet aan denken, maar in de winkels zijn er al diverse items te vinden: de herfstcollectie komt er aan! Hoewel de zomer prima zijn gang aan het gaan is, is het niet verkeerd om al eens te kijken wat de herfst ons te bieden heeft qua kleding voor de kleintjes. Dit jaar staat print centraal met een snufje stoerheid.

Speels en stoer 

Ook voor deze herfst zien we de broekjes en truitjes met speelse print terug voor zowel jongens als meisjes. De kleuren zijn iets meer gedempt in vergelijking met de zomer: denk aan kleding met rustige kleuren maar wel met kekke, felle printjes! Sterren, stipjes, bloemetjes, grafische vormen, je kunt het zo gek nog niet bedenken. Onze kids gaan in ieder geval vrolijk de herfst in. Tip: Wanneer je een shirt met print koopt, zorg er dan voor dat de broek basic blijft. Kies voor een goede kleur die matcht bij het shirt, maar hou het rustig.

Schoenen 

Vaak is het lastig om een leuk paar schoenen voor de kinderen te vinden. Het gaat er natuurlijk helemaal niet om of bepaalde schoenen in de mode zijn, maar je wil natuurlijk wel dat je kleintje er een beetje leuk bijloopt. Voor dit naseizoen zijn kleine sneakers helemaal hip. Er is weinig schattiger dan een kleine sportschoen. Ze zijn in diverse winkels voor verschillende prijzen en in allerlei maten, kleuren en vormen te verkrijgen. Dat staat hartstikke stoer onder zo’n outfit met print.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *