Eager Beaver, Rags Industry en Blue Rebel

Eager Beaver, Rags Industry en Blue Rebel

Bovenstaande kinderkledingmerken zijn familie van elkaar, en dat is duidelijk te zien. Stoere en eigenwijze mode van goede kwaliteit. Het merk Eager Beaver is te dragen vanaf kleuterleeftijd en begint bij maat 92 en gaat door tot maat 140. Rags Industry haakt dan in vanaf maat 128 om door te gaan tot en met maat 176. Deze stoere en vrolijke mode is er voor zowel boys als girls.

Failliet?
In het jaar 2011 is het groothandelsbedrijf The Hilt failliet gegaan. Dit bedrijf was verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van deze belangrijke kinderkledingmerken. Gelukkig bleek een doorstart mogelijk en zijn Eager Beaver, Rags Industry en Blue Rebel niet uit het modebeeld verdwenen. Ze zijn samen verder gegaan onder de bekende naam Rags Industry.

Jeansmode
Het kinderkledingmerk Blue Rebel vervaardigt alleen jeansmode. Zoals we allemaal weten zijn jeans onmisbaar in een kindergarderobe. Een jeans combineert altijd gemakkelijk, zit lekker warm en kan wel tegen een stootje. Ook voor kinderen is een jeans prima geschikt als casual kledingstuk. De modellen van Blue Rebel hebben altijd een goede pasvorm en een trendy wassing.

Fijn combineren
Als je voor je kinderen kleding wilt kopen die tegen een stootje kan, dan kom je als snel bij bovenstaande merken uit. Deze kleding is over het algemeen iets hoger geprijsd, maar gaat langer mee. Een fijne jeans van Blue Rebel in combinatie met een kleurige sweater van Eager Beaver is altijd een goede combinatie. En er is voldoende keuze voor zowel jongens als meisjes.

Comments are closed.