Dolcis en Scapino lanceren eerste Nederlandse Voetjesmeet-App

Dolcis en Scapino lanceren eerste Nederlandse Voetjesmeet-App

Vorige maand las je op Leuke Maatjes al een bericht over het vinden van de juiste schoenmaat voor je peuter of kleuter. Nou zijn Dolcis en Scapino deze week met een nog makkelijkere oplossing gekomen: een “Voetjesmeet-App”!

Meten met de Ipad

Goed passende schoenen zijn met name voor kinderen in de groei erg belangrijk. Kindervoeten groeien tot in de late tienerjaren en een goede pasvorm is essentieel om de kindervoet op een natuurlijke wijze te laten groeien. Vastgesteld is dat 60% van de kinderen in Nederland niet op passende schoenen loopt! Hier kunnen ouders in Nederland vanaf nu iets aan doen, namelijk meten met de Ipad. De nieuwe “Voetjesmeet-App” van Dolcis en Scapino bestaat uit 4 stappen:

  • Stap 1: Introductiescherm met uitleg
  • Stap 2: Daadwerkelijk meten (je kunt voeten meten tot maat 31)
  • Stap 3: Resultaat waarbij je ziet welke maat je hebt
  • Stap 4: Direct het aanbod schoenen in de betreffende maat shoppen bij Dolcis of Scapino. Je kan doorklikken naar de website van de betreffende formule. Je kunt je resultaat ook delen op facebook, hyves of emailen naar een bekende.

Toch naar de winkel

Voor wie geen Ipad heeft of het ’t liever aan een ander over laat, gaat gewoon naar de winkel. Het vakkundig personeel van Dolcis en Scapino wordt speciaal getraind en staat het hele jaar door klaar om met de juiste meet apparatuur de kindervoet op te meten. Bij Dolcis en Scapino kan de kindervoet veilig verder groeien!

 

Download nu:  de Voetjesmeet-App

Comments are closed.