Met budget kleding de trends volgen!

Met budget kleding de trends volgen!

Ook met een beperkt budget kun je leuke kleding voor kids vinden. Vaak moet je alleen iets creatiever zijn in het samenstellen van leuke outfits! Er zijn verschillende manieren om je kind leuk aan te kleden (en zelfs om de laatste trends te volgen). Denk bijvoorbeeld aan het combineren van vintage (tweedehands) kleding met nieuwe kledingstukken.

Stoere jongens en hippe meiden

Met wat goedkope basisstukken zoals leuke jeans en broeken voor het seizoen begin je met het samenstellen van je collectie kleding voor kids. Denk ook aan wat leuke shirts met bijvoorbeeld een streepje of leuke print, maar vergeet ook zeker de effen shirts niet. Deze basiskleding kun je prima vinden bij een kringloopwinkel of tweedehands kledingzaak.

Na het verzamelen van basiskleding begint het leuke werk! Na het vinden van broeken en shirts voor een prikkie heb je vast wat budget over voor een leuk nieuw vestje, stevige schoenen die lang meegaan en bijvoorbeeld wat jurkjes. Als je creatief genoeg bent kun je zelfs met een makkelijk basispatroon overwegen om zelf wat kleding te naaien met goedkope stof.

Kleding voor kids zelf maken

Bij het zelf maken van kleding voor kids is het belangrijk om op de stof te latten. Voor de lente en zomer zijn vooral katoenen stoffen met wat stretch perfect. Deze stoffen ademen, dragen lekker en zijn over het algemeen makkelijk te naaien. Voor een jurkje dat best mag kreuken kun je denken aan linnen met een leuke print.
Laat je inspireren door de trends en ga aan de slag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *